Solbeskyttelse til babyer – solskærm eller solsejl til barnevognen

Oprettet d.

Med et solsejl til at sætte over barnevognen eller klapvognen sikrer man, at den lille kan opholde sig i skygge, selvom resten af familien opholder sig i solen. Det er en superidé især ved ophold på stranden eller andre steder, hvor der ikke lige er mulighed for at søge skygge, når solen skinner fra en skyfri himmel. Baby kan tage sin middagslur samme sted som resten af familien. De solsejl vi anvender har en UPF 50 + og giver god skygge. Og er så nemme at anvende, at det er en leg. Solskærmen kan påsættes de fleste barnevogne og klapvogne. Solskærm og solsejl opbevares i en lille tilhørende pose, når det ikke er i brug. Fylder ikke meget sammenklappet, og kan derfor let medbringes overalt.

Tidligere anvendte mange håndklæder eller stof bleer til formålet. Lidt mere besværligt efter min mening. Den store forskel på de to løsninger er, at der i almindelig stof er en beskyttelsesfaktor på UPF 5-10+. Det kan måske godt gå an under hjemlige himmelstrøg, men er det varmere steder bør der være en højere beskyttelsesfaktor, hvis man vil sikre, at den lille ikke udsættes for de skadelige virkninger fra uv-stråling.

Syntes man baby skal være lidt i vandet eller sandet, så husk at der fås de skønneste heldragter med solbeskyttelse. Nogle uv-dragter fås med lange ærmer og ben, så baby stadig er optimalt beskyttet mod solskoldninger. Solcreme på hænder og fødder, solhat på hovedet, så er baby klar til at indtage verden.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar