Solhat eller legionærhat

Oprettet d.

Solhatte er et must til  både børn og voksne, når solen stråler ned fra en skyfri himmel.  De findes i mange forskellige modeller og farver. De mest populære lige her og nu er nok legionærhattene, som også bliver kaldt ørkenhat efter de hatte fremmedlegionen bærer.
 

Legionærhatten udmærker sig ved at have en bred skygge fortil så ansigtet er beskyttet og et klæde som går ned langs siden af ansigtet og nakken så både ører og nakke er godt beskyttet mod solen. Legionærhatten fås i let kvalitet lavet af samme materiale som badetøj, hvilket tørrer hurtigt og derfor gør solhatten velegnet til leg både i vand og på land.
 

Legionærhatten holder som regel en UPF 50+ og i nogle tilfælde helt op til 80+ som legionærhattene fra Hyphen.

Solhatte fra det australske firma BabyBanz fås i mange smukke farver og med flotte motiver f.eks. hawaii-blomster og strandskaller. Hattene er med meget bred skygge hele vejen rundt og kan reguleres i størrelsen v.h.a. velcrobånd. I let luftig bomuldskvalitet, åndbar, tørrer hurtigt og selvfølgelig med en UPF 50+. BabyBanz er også leveringsdygtig i legionærhatte i 4 flotte farver, lyserød, pink, lyseblå og mørkeblå. Fås i tre størrelser small, medium og large. Farverne er i øvrigt afstemt så de matcher de suveræne solbriller fra BabyBanz.
 
Solbriller med 100 % UVA- og UVB- beskyttelse, i brudsikkert materiale som også kan tåle vand.
På det seneste er der kommet flere henvendelser fra bla. gartnere som  har brug for sikker solbeskyttelse, når de arbejder i gartnerierne eller på planteskolen. Også her er legionærhatten populær, fordi den er let og samtidig meget beskyttende.

Hos Smartsunwear.dk har vi fundet nogle flotte modeller af legionærhatten hos vores tyske leverandør Hyphen, som producerer uv-tøj og solhatte af højeste kvalitet. Hattene er testede efter den strenge Uv Standard 801, som sikrer, at solhattene holder den faktor, som står på mærkatet, fordi tøjet efter denne standard testes i både våd, strakt og slidt tilstand.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar