Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB Diners ViaBill MobilePay PayPal American Express Discover E-Check

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Smartsunwear ApS
CVR-nr. 38633767
Refsvej 17

7700 Thisted

Info@smartsunwear.dk
29 88 82 28


Betaling

Vi modtager nedenstående betalingskort.

Dankort

Visa/Dankort

Visa

Visa Electron

Mastercard

EuroCard

MasterCard Debet

 

Vi giver også mulighed for at betale med MobilePay, PayPal og ViaBill

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering

 

Smartsunwear sender alle ordre med GLS

Fragtpriser med GLS 
DKK 29 (Pakkeshop)

DKK  29 (Levering til firma adresse)
DKK 39,00 (Levering privat adresse)

Vi har dag til dag levering. Så hvis du har bestilt inden kl. 13.00 kan du forvente at modtage dine varer dagen efter. Varer bestilt i weekenden afsendes mandag. Vi har lagerstyring, som gør at kun varer der er på lager kan bestilles. Hvis du har brug for levering dagen efter og ikke kan bestille inden kl. 13.00 så kontakt os på 29 888 228.

Du er altid velkommen til at sende os en forespørgsel info@smartsunwear.dk eller ringe 29888228, hvis der er noget du gerne vil have, som ikke er i shoppen - så forsøger vi at skaffe det til dig. 

Hos Smartsunwear.dk bestræber vi os på at levere bestilte varer dagen efter bestillingen. Det forudsætter naturligvis, at PostDanmark overholder dag-til-dag levering. Levering til Bornholm og visse småøer kan i nogle tilfælde vare 2 dage.  

Såfremt vi ikke er i stand til at levere indenfor ovenstående tidsfrister, vil du høre fra os pr. mail eller telefon.

Smartsunwear.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Smartsunwear.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til udland
Smartsunwear.dk sender også til Norge og Sverige og andre lande i Europa. Alle pakker sendes samme dag, hvis de bestilles inden 16.00. Varer bestilt i weekenden sendes mandag. Der er en forventet leveringstid på 2-3 dage til udlandet.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til info@smartsunwear.dk eller på tlf. +45 29 88 82 28 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (download, ret til og upload i PDF). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)

Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Smartsunwear Aps


 
(Hvis det er muligt at aflevere varen på jeres adresse, indsæt da nedenstående sætning:)
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. (Tilføj eventuelt.: … mod forudgående aftale.)
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Smartsunwear Aps

Refsvej 17.
7700 Thisted


Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.samt ordreid

 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos (Smartsunwear Aps) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på (www.smartsunwear.dk) er (Iben Moesgaard Kronborg og Mads Nordstrand Rasmussen).
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.)
 
 
Som registreret hos (Smartsunwear Aps), har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: (info@smartsunwear.dk).

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til (info@smartsunwear.dk). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 12/09-2017