Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB Diners ViaBill MobilePay PayPal American Express Discover E-Check

Velkommen til Smartsunwear.dk  - en af Danmarks førende webshops indenfor solbeskyttende beklædning til børn, unge og voksne.  Med et kæmpe udvalg på op til 200 forskellige uv beskyttende designs og modeller at vælge imellem, skulle der gerne være noget for enhver smag. Vores vision er på sigt at være en one-stop-shop, hvor du og din familie kan finde alt hvad i behøver til en dejlig solferie.

Hos Smartsunwear.dk sætter vi pris på produkter af høj kvalitet. Vi forhandler både danske og udenlandske produkter, hvoraf mange har vundet nationale og internationale priser.  Siden vi startede i maj 2010 er der sket meget på markedet indenfor uv-tøj og solbeskyttende artikler. Vi følger hele tiden med i udviklingen og tager nye mærker ind løbende.  I sæsonen 2015 byder vi velkommen til Småfolk. Det glæder vi os til og forventer os meget af. Småfolk er nok mest kendt for sit farverige design – og det velkendte æbleprint. Uv tøj fra Småfolk beskytter huden med faktor 50+

Blandt vore førende mærker er danske Petit Crabe, som har et bredt og meget smukt udvalg af bl.a. uv heldragter, badedragter, solhatte, bikinier, t-shirts osv. Det som er særligt for Petit Crabe er også at uv-dragterne fås med lange ærmer og ben. Noget især vores alleryngste kunder sætter pris på. Så er der stadig mulighed for at sanse sand og vand, men på en solsikker måde og de ”stakkels” forældre behøver ikke bekymre sig om, hvorvidt den lille er godt nok beskyttet mod solen.

Vi er stolte af at være eneforhandler i Danmark af et af flagskibene indenfor solbeskyttelse – nemlig tyske Hyphen. Hyphen har været på markedet de seneste 10-12 år – det er certificeret efter de strengeste krav, den europæiske standard 801, som garanterer at uv-tøjet holder faktoren efter vask, og når tøjet har været brugt, samt i våd og strakt tilstand. Hyphen udmærker sig ved at de har specialiseret sig så meget, at de producerer både det vi kender som regulært uv-badetøj, men også hverdags beklædning, sportsbeklædning og til mennesker som simpelthen ikke tåler solen pga. af forskellige hudsygdomme – alt sammen med beskyttelsesfaktor fra faktor 30-80+ . Al udvikling og produktion af Hyphen foregår i Europa.

Noget andet vi er stolte af er vores kæmpe udvalg af behagelige, bløde, sjove, flotte og ikke mindst solbeskyttende badesko. De fås i et væld af farver og størrelser fra str. 18-44. Vi har fra badesko fra bl.a. Zunblock og Playshoes.

Allersidste skud på stammen er de meget populære SwimFin. En engelske opfindelse som i sin spæde start blev latterliggjort på offentligt tv – men det er siden blevet gjort til skamme må man sige og SwimFin sælges nu i mere end 50 lande. SwimFin er en sjov lille hajfinne, som fungerer som det gammeldags badebælte, bare meget bedre. Børnene synes den er sjov og sej og den gør det lettere at lære at svømme. Fås i mange flotte farver.

Sidst men ikke mindst skal også nævnes, at vi har de skønneste og blødeste badekåber til børn fra 0-14 år. Og er du mere til ponchos finder du også et pænt udvalg i disse både med og uden uv-faktor.

Og ja selvom man syntes alt er gjort for at beskytte sig selv og ungerne med det lækre uv-tøj, så kommer man ikke udenom, at solcreme også er en nødvendighed. Selvfølgelig er vi også leveringsdygtige i det – vi forhandler det skønne og prisvenlige danske mærke Avivir med Aloe Vera – der i øvrigt også virker forebyggende mod soleksem.

Hos Smartsunwear.dk bestræber os på at have en suveræn kundeservice. Og du kan derfor næsten altid fange os på enten mail eller telefon. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@smartsunwear.dk eller 29 88 82 28.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du besked, når vi har nye produkter eller bare nogle gode tilbud. Samtidig deltager du i konkurrencen om et gavekort til shoppen på 500 kroner. Du kan naturligvis også følge os på https://www.facebook.com/smartsunwear

Vi ser frem til at handle med dig.

De bedste hilsner
 

Iben