Hvem er Smartsunwear´s leverandører?

Efterhånden som der kommer nye leverandører til i Smartsunwear.dk vil de blive præsenteret på denne side.

Præsentation af vore leverandører

Ducksday

Lækkert uv badetøj fra Belgien. Ducksday Designer og producerer smart og lækkert tøj til børn i alderen 0-12 år. Hos Smartsunwear er det især uv badetøjet som har fanget vores interesse. Og så de lækre frotté hedragter som sandelig også har UPF 50+ - hvilket er en virkelig god nyhed. Så kan de køre små både holde sig varme og samtidig være beskyttet mod solens stråler. Solhatten er et sødt must til at sikre at den lille er godt beskyttet på både ører, ansigt og hoved. Alt tøj fra Ducksday er Oeko-tex certificeret. Hvilket er din garanti for at tøjet ikke indeholder skadelig kemi og at der ikke er anvendt skadelig kemi i produktionen af tøjet. Ducksday er høj kvalitet til rimelig priser. Ducksday forhandles i mere end 15 lande og udvider hele tiden markedet. Og vi er så glade for at kunne præsentere deres smukke uv-tøj i vores shop.

Duukies

Seje badesko fra hollandske Duukies. Badeskoene er nærmere badestrømper, da de har samme pasform og trækkes på foden som en strømpe. De kaldes da også Beachsocks. Duukies fik innovationsprisen By Baby Stuf for deres flotte design og funktionalitet i 2015. Duukies er så afgjort et flot og lækkert alternativ til de "gammeldags" badesko. De giver perfekt beskyttelse mod varmt sand, skarpe strandskaller, sten og så er de skridsikre. Som andet svømmetøj tørrer de hurtigt. Børnene kan beholde badesokkerne på, mens de svømmer.....Og så er badesokkerne fra Duukies bare så fede i design og pasform. Ja, med Duukies går funktionalitet og æstetik op i en højere enhed.


Beco

Beco har alt til mennesker som elsker vand. De har lækkert svømmetøj, svømmebriller, træningsredskaber, legeredskaber, dykker grej, badesko, luftmadrasser. Ja, alt hvad man kan komme i tanke om. Beco er grundlagt i 1923. Hovedsædet ligger i Bad Salzuflen i Tyskland. Beco er en mellemstor innovativ virksomhed, som til stadighed fornyr sig. Vi har fundet nogle aldeles gode svømmebriller, badedragter og badesko til absolut konkurrencedygtige priser. Beco er tysk kvalitet, når det er bedst. Helt nyt hos Smartsunwear.dk er Becos Sindbad svømmevest – den fås i en flot gul farve, som gør det let at få øje på barnet, når det leger/svømmer i vandet. Svømmevesten er patenteret og har en god opdrift og sikrer virkelig god bevægelsesfrihed for den, som bærer vesten. Svømmevesten er IKKE en redningsvest. Hvem kan have glæde af en svømmevest? Alle som skal lære at svømme, eller mennesker med handicaps, som gør det svært at holde balancen i vandet eller at holde sig flydende i vandet ved egen hjælp. Vesten kan vokse med barnet, forstået på den måde, at den kan justeres i størrelse ved hjælp af stærk velcrobånd.


Beach Dragons bydes velkommen hos Smartsunwear.dk. Endnu engang kan vi præsentere et nyt lækkert mærke indenfor uv badetøj. Beach Dragons til piger er smart, romantisk, og lige en tand mere piget end det meste af det uv badetøj, vi tidligere har set. Med små sløjfer, flæser og smukke mønstre bliver pigerne pyntede til dagen i solen. Alt er naturligvis med UPF 50+, og testet efter de australske/newzealandske standarder. Til badedragter, bikinier og uv heldragter fås selvfølgelig de sødeste uv bøllehatte i matchende farver. På de yngstes solhatte er der bindebånd under hagen, så solhatten bliver siddende på hovedet i både vind og vejr og i fred for små pilfingre. Til drenge er der seje badeshorts og langærmede bluser. Med lynlås på brystet og flotte applikationer på ryggen. Der er heldragter med lange ærmer og ben til både piger og drenge i enkel stil med anker på ryggen, og små lapper på albuerne. Virkeligt flot design og der er kælet for detaljen. Beach Dragons er fra Sverige. Indehaveren Jessica Dahlberg startede forretningen op i 2013. Uv tøjet bliver produceret i Portugal af tekstiler fremstillet i Portugal og Italien.

 

Funkit World - Schrunch-ball, schrunch-bucket, schrunch-net, schrunch-moulds(sandforme til figurer)

De fedeste spande, bolde og fiskenet. Altsammen så de kan scrunches - altså klappes sammen og puttes i tasken. Vejer kun lidt og kan bruges igen og igen. Det var nemlig det, der var formålet, da sagerne blev udviklet af to engelske mødre, som efterhånden var blevet trætte af gang på gang at smide billige plastspande, skovle, bolde med mere ud eller efterlade dem på feriestedet, fordi de var for besværlige at fragte med hjem. Og tak for Funkit World. Nu er det både økonomisk og bærbar produktion, og dine børn har de skønneste strandsager uden farlige kemikalier år efter år. Produkterne fra Funkit World kan tåle uv-stråler, stærk varm og frost - de forbliver uforandrede.

4bb2 - superflotte uv-dragter, t-shirts, shorts og sun caps i de skønneste farver og designs. 4bb2 er fransk design med sans for detaljen. Det er lækkert uv tøj med faktor 50+. Og som noget helt unikt indenfor soltøj er der på alle dragter, t-shirts, shorts påsyet uv-indikator, som skifter farve fra transparent til lilla afhængig af solens uv-stråling. Så nu er det endnu mere synligt, hvornår på dagen, det er særlig vigtigt at søge i skygge eller holde pause fra solen med jævne mellemrum. På den måde kan barnet også få øget forståelse for, hvornår det er klogt at søge skygge under parasollen eller gå indendøre. Soltøjet fås i størrelserne fra 2 år til 12 år – dog skal man være opmærksom på, at tøjet er småt i størrelserne, så det kan være du skal vælge et nummer større end vanligt.

4bb2 er sejt, farvestrålende design, som du bliver glad af at se på. Har du lyst til at skille dig ud fra mængden er 4bb2 helt sikkert noget for dig. Uv tøjet fås i heldragter, t-shirts, short og caps i størrelser fra baby til teenagere. Uv-tøjet er nærmest vandskyende og tørrer lynhurtigt. Det farvestrålende design gør det let for dig at lokalisere dit barn i mængden, hvis i opholder jer, hvor der er mange mennesker. Tøjet er perfekt til alle former for udendørs aktivitet i den danske og udenlandske sommer….

4bb2 så dagens lys i 2001. En far som mange år tidligere havde stiftet bekendtskab med soltøj under et ophold i Australien, søgte med lys og lygte efter egnet tøj til sine egne børn, uden at finde det helt rette. Så han gik i gang med at udvikle og producere selv og det blev til det innovative og flotte design, vi i dag kender som 4bb2.

Helt ekstraordinært for 4bb2 produceres der kun 100 stk af hver model i hver størrelse over hele verden, for at sikre eksklusiviteten i, at man ejer et særligt og specialudviklet produkt - en fed tanke.........Hos 4bb2 stræber man efter at opnå smukke, originale og kunstneriske udtryk på tøjet. Trykkene laves med en særlig teknik, som sikrer en optimal klarhed i alle farver.

 

 

Avivir - lækkert solcreme, danskproduceret


Lækre solprodukter uden unødvendige tilsætningsstoffer

 

÷ parabener ÷ parfume ÷ farve ÷ alcohol ÷ mineralolie

Alle råvarer i AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion lever op til de nyeste standarder for solbeskyttelse. Solcremen har et unikt højt indhold af økologisk Aloe vera (Activ Aloe®), som styrker hudens eget forsvar og genopbygning derudover indeholder solcremen både kemiske og fysiske solfiltre, vegetabilske olier og E-vitamin. Denne sammensætning giver både beskyttelse mod solens UVA og UVB stråler, og mindsker risikoen for skader senere i livet.

Hos smartsunwear.dk forhandler vi AVIVIR  med faktor 30 og faktor 15 samt AVIVIR Aloe Vera Aftersun. Sidstnævnte blev i 2011 valgt som årets kropsplejeprodukt ved Danish Beauty Award.


Småfolkdet er den med æblerne. Jep. Nu er æblesæsonen startet hos Smartsunwear.dk. Småfolk er et danskejet firma, som så dagens lys i 2004. Småfolk har de sødeste, lækreste uv-dragter, badebleer, badedragter, solhatte, shorts og t-shirts – alle med æble-print i mange glade farver og forskellige modeller. Alt Uv-tøj fra Småfolk har selvfølgelig solbeskyttelsesfaktor 50+. Kollektionerne er lavet således, at de passer sammen fra kollektion til kollektion, så er der noget fra sidste år, som stadig passer børnene kan du supplere med f.eks. en ny solhat og så videre.  85 % af kollektionen er OekoTex certificeret. Ungerne elsker de sjove glade prints, og det gør vi hos Smartsunwear.dk også;)

 

Hyphen hos Smartsunwear.dk og vi er glade for at kunne præsentere endnu et kvalitetsmærke. Hyphen er særdeles populært og anerkendt på det tyske marked og mange andre steder i verden, og nu glæder vi os til at få det ind på det danske marked, hvor det kan komme alle vore dejlige kunder til gavn. Vi har valgt noget af det uv-tøj som vi ikke umiddelbart finder hos vore andre producenter, så nu skulle der virkelig være mulighed for at finde noget for enhver smag i shoppen.

Hyphen blev grundlagt i 2001 af det tyske ægtepar Christiane Hess og hendes mand Peter Reinschmidt. Peter havde i mange år arbejdet som designer for det anerkendte surfing-brand Mistral og kunne bruge sin erfaring og know-how derfra til at starte det nye firma op. Det var efter længere tids søgen efter godt solbeskyttelsestøj til børnene og dem selv at tanken om selv at producere opstod. Hyphen har hjemme i München i Tyskland. De er et  ambitiøst team, som fokuserer på design, produktudvikling, klipning, syning, kvalitetskontrol og salg. Hvert produkt er testet og certificeret af det kendte Hohensteiner Institute i Bönningheim. Alt tøj fra Hyphen er produceret ud fra devisen beskyttelse, design og funktion. Stort set al materiale er fremstillet i Europa og sys på parrets fabrik i Kroatien. Der er en nøje kontrol med at arbejdet udføres under ordnede forhold både miljøteknisk og for de ansatte.

Hyphen har været pionerer på det Europæiske marked indenfor solbeskyttelse. De har den højeste certifikation af uv-tøj nemlig UPF 80 + efter den europæiske Standard 801, som sikrer at tøjet ikke blot beskytter med 80+ i ny og ubrugt stand, men også  i våd tilstand og efter at være brugt og vasket. Hyphen er strand- og fritidstøj med en høj solbeskyttelsesfaktor. Enkelt, flot og lækkert. Hyphen betyder sikker, høj beskyttelse mod UVA og UVB. Uv tøj fra Hyphen er åndbart, let tøj, som føles rart mod selv den mest følsomme hud. Tørrer hurtigt. Er klor og saltvandsresistent. Dvs. holder farven flot efter badning i klor- og havvand.

Hyphen garanterer sikker og effektiv solbeskyttelse med tøj, som er både let og luftigt. At samtlige produkter lever op til de australske Standarder med UPF 50+. Hyphen er Økotex-certificeret og lever op til den strenge Europæiske Standard 801 for uv-beklædning. Hyphens produkter er gennem mere end 10 år blevet testet af bla. K-Tipp(Schweiz) Stiftung Warentest, Ökotest og andre og har vundet mange tests.


Petit Crabe er et nyt dansk brand, ejet af Anne Mardahl. Petit Crabe har lavet en bred kollektion af uv tøj, som dækker spektret fra bikini til langærmede bluser og lange shorts. Til de allermindste er der heldragter med både lange ærmer og ben. Alt sammen i super lækkert design, klassisk med små finesser som flæser, striber og stjerneapplikation på ryggen af uv blusen eller uv-dragten. Uv tøjet leveres i smukke, sommerlige farver og fås til både store og små børn. Til uv tøjet fås naturligvis også solhatte i matchende farver. Soltøjet er certificeret efter de australske og new zealandske standarder AS/NZS 4399:1999, og bærer betegnelsen UPF 50+, hvilket betyder, at det giver en fremragende beskyttelse. Det svarer til, at der er en beskyttelseseffekt på 98 %. Tøjet er også Øko-tex certificeret. Petit Crabes badetøj er syet af italienske materialer af højeste kvalitet. Det er åndbart, tørrer hurtigt og har en perfekt balance mellem letvægt og elasticitet, der gør det behageligt for børnene at have på. Hos Smartsunwear.dk synes vi det er dejligt at byde velkommen til endnu et dansk mærke inden for solbeskyttelse.


Solamigos flot soltøj designet i Sverige produceret i Europa og lækkert fedt design. Hos Solamigos finder man mange flotte uv-dragter, uv-sæt, solkjoler og solhatte. Det hele fåes i alderen 0-12 år. Hos Smartsunwear.dk er vi særligt imponerede over deres flotte solkjoler, som er så lækre og smarte. Tøserne elsker dem. Solamigos uv-tøj har en UPF 50+. Solamigos kom oprindeligt til verden da et svensk/græsk par ikke kunne finde velegnet solbeskyttelsestøj til deres egen børn, så hvorfor ikke opfinde det selv? Deres første kollektion blev lanceret i foråret 2011, og allerede nu er de repræsenteret i 15 lande og på 4 kontinenter, så deres drøm om at "nå stjernerne", ser ud til at lykkes på rekordtid. Takket være Solamigos multifunktionelle design kan tøjet bruges til både badning, ridning, surfing, sejlads, cykling og leg og meget mere. Tøjet er produceret i en glimrende kvalitet og Oeko-tex mærket.


Babybanz Skønt mærke indenfor solbeskyttelse til børn. Skabt af familiefar i Australien, som ikke kunne finde solbriller i en ordentlig kvalitet til sine unger. Firmaet har siden udviklet sig og er i dag også leveringsdygtig i flot soltøj og i særdeleshed nogle lækre solhatte, som fåes i mange herlige farver og mønstre alt naturligvis med UPF 50 +. Desuden producerer Babybanz også svømmebriller i en superkvalitet med dugfri glas og bløde silikonekanter, som er behagelige for barnet at have på. Sidst men ikke mindst har svømmebrillerne 100 % uv-beskyttelse. Baby Banz er dog stadig mest kendt for sine solbriller som fås i flere størrelser og mange flotte farver. Med fleksibelt nakkebånd i neopren, så brilllerne nemt anvendes under badning. Solbrillerne lever op til relevante standarder for solbriller blandt andet Australsk/New Zealandsk AS/NZS 1067:2003 samt bærer CE mærket. De yder 100 % beskyttelse mod UVA og UVB.

Danefæ En god nyhed for alle os, som elsker Danefæ´s lækre design og kvalitet er, at Danefæ til sæsonen 2011 har valgt at udvide deres sortiment med en HIGH SUMMER kollektion af uv badetøj til børn i alderen 0-8 år. Dragterne er superseje heldragter i surferstil. Soltøjet er supersmart med Danefæs karakteristiske logoer vikingen Erik og svanen. Danefæ oplevede sin første store succes med farvestrålende dameregnfrakker i 2006. Men heldigvis for os, som elsker det lidt lunere vejr, har de nu også kastet deres milde blikke, kreativitet og entusiasme på det uundværlige uv badetøj til vores dejlige små og store børn. Vi ser frem til samarbejdet med DANEFÆ. Til sæsonen 2012/13 har vi hos Smartsunwear.dk valgt at udvide sortimentet med flere badebukser og badedragter fra Danefæ - det bliver så flot med alle de unger klædt i lækre dragter og badetøj fra Danefæ. Sidst har vi fået Danefæs superlækre og flotte badehåndklæder med motiver af Vikingen Erik, Svanen og Havfruen.Playshoes Lækre nyheder fra tyske playshoes. Seje, smarte og flotte badesko i mange forskellige farver og mange forskellige designs, så nu er der sko, som matcher alle vore dragter i shoppen. Playshoes er kendt for deres gode kvalitet til konkurrencedygtige priser. De ønsker at lave sko og tøj til børn, som er rart at have på og i materialer, som ikke indholder skadelige stoffer. Deres badesko er med UPF 50 + i neopren - hurtigttørrende. Med skridsikre såler, så de er perfekte til våde fliseområder både i svømmehallen og ved poolen og selvfølgelig på stranden, hvor sandet er varmt eller i vandet, hvor der kan være skarpe sten m.m. Vi har fået endnu flere produkter fra Playshoes bl.a. clogs, strandssandaler, badeponchoer og badedragter. Sidste nye er solsejl til klapvogn og barnevogn - i mange forskellige farver og meget nemt at montere på de fleste vogne. Så populære at vi desværre har udsolgt lige nu, men der ventes nye på lager primo januar 2013. Uv-tøj fra Playshoes er testet efter de nye strenge krav UV Standard 801, hvor tøjet testes også i våd, strakt og brugt tilstand, for at sikre at tøjet også i brug og med slid stadig holder den UPF faktor, som er skrevet. Uv tøj fra Playshoes har UPF 80 +

 

Freds Swim Academy har udviklet en metode, hvor barnet ud fra nogle simple principper legende let og sikkert lærer at svømme. Hos Smartsunwear ligger børnenes sikkerhed os meget på sinde. Derfor kunne vi ikke undlade at tage svømmetræneren fra Fred´s Swim Academy ind i vores sortiment. Med svømmetræneren på føler børnene sig trygge samtidig med, at de bevarer en naturlig svømmestilling og fuld bevægelsesfrihed af arme og ben. Som forælder kan du nu på en sikker og sjov måde fremme dit barns evne til at svømme ved at følge manualen, som følger med, når du køber Fred´s Swimtrainer Classic. Svømmetræneren fås i flere størrelser, så også de større børn kan få hjælp til at lære at svømme. Fred´s swimtrainer er utrolig sikker på den måde, at den ikke kan tippe rundt og barnet kan ikke falde ud. Selvfølgelig skal al badning forgå under voksnes opsyn. Det at kunne svømme er meget vigtigt især for børn. At vove sig ud på det dybe, at springe fra 3-meter vippen i svømmehallen, at gå i svømmehallen uden forældre og andre voksne, bare sammen med venner, eller dykke med snorkel og dykkerbriller på ferien - det giver altsammen megen frihed og mange oplevelser. At kunne svømme åbner for nye vigtige erfaringer i livet. For at opnå et livslangt positivt forhold til vandet er det en god idé at starte tidligt med svømmeundervisning.  Fred´s Swimtrainers 3-trins undervisningsprogram SWIMTRAINER "Classic" er perfekt til denne undervisning. Fred´s swimtrainer giver masser af sjov i vandet samtidigt med, at der er stor fokus på sikkerhed, derfor er den naturligvis også sikkerhedstestet af TÜV & GS og er naturligvis også fri for pthalater. Hos smartsunwear har vi også Fred´s utrolig lette, bløde og behagelige strandsko. De er produceret i høj kvalitet med vandgennemtrængelig stof og silikone sål.


GreenPeople Er grundlagt af en engelsk kvinde Charlotte Vøhtz, hvis datter led af allergi. Charlotte havde igennem længere tid søgt cremer, behandlinger m.m., som kunne lindre datterens symptomer, men uden held. Og med en baggrund som sygeplejerske og kendskab til naturmedicin og 11 års erfaring fra den farmeceutiske industri gik hun i gang med selv at udvikle de produkter som vi i dag kender under navnet GreenPeople. Efter 2 års produktudvikling kunne Charlotte i 1997 sende de første produkter på markedet. GreenPeople fremstiller de bedste og lækreste økologiske produkter. Vi har valgt at forhandle deres solplejeprodukter, fordi vi sætter pris på, at produkterne er fri for parabener, pthalater, parfume og mange andre skadelige stoffer, og kan anvendes af alle - også personer som lider af allergi og eksem. Hvert år donerer GreenPeople 10% af deres nettofortjeneste til velgørende formål. For dem som ikke bryder sig om eller tåler solens stråler har vi et godt tilbud - nemlig Green People´s Selvbruner, som af mange er valgt som den bedste i en engelsk undersøgelse. Ønsker du mere viden om brugen af selvbruner kan du læse mere i artiklen "er selvbruner farligt?" på videnskab.dk - men husk, at selvbruneren fra GreenPeople er økologisk og fri for alle de giftige kemikalier, som også nævnes i artiklen.


Imse Vimse Svensk firma, som primært producerer til babyer og mindre børn. Firmaet er grundlagt 1988 af Marie Walleberg. Hos IMSE VIMSE er miljø og økologi i højsædet. De stiller høje krav til deres leverandører og producenter. Flere gange om året tjekker de at forholdene hos leverandører og producenter lever op til kravene for miljø, kvalitet og forholdene for de ansatte, samt at der ikke anvendes børnearbejdere. Hos Smartsunwear.dk har vi valgt at forhandle deres blebadebukser, da de er i en lækker blød kvalitet og samtidig  er godkendt til brug i svømmehal. De har vundet priser for bedste svømmeble til babyer. IMSE VIMSE laver også de sødeste badesko til børn, som kan anvendes både i svømmehallen og på stranden, så dem forhandler vi naturligvis også.


Female producerer kvalitets badetøj til både mænd og kvinder til absolut rimelige priser. Female producerer for mindre og større virksomheder, både danske og udenlandske. De har en bred produktvifte, der strækker sig fra det klassiske til det mere vovede. Med base i Herning udvikler og designer deres designere hvert år spændende nyheder indenfor bikinier, badedragter og badebukser. Desuden har Female et basisprogram indenfor badedragter og svømmetøj, som er meget populært. Vi har valgt at samarbejde med Female, da vi hermed gør det let for vores kunder at handle badetøj til hele familien hos Smartsunwear.dk. Det lækre badetøj til voksne fra Female har selvfølgelig også UPF 50+ .


Reisenthel 
Er tysk kvalitet, når det er bedst. Reisenthel fejrer deres 40 års jubilæum i år 2011 - med masser af lækre nyheder, og som altid i flotte designs og med innovative tanker bag. Reisenthel er eksperter på deres felt og producerer tasker til stort set alle tænkelige formål. Hos Smartsunwear har vi valgt at have et bredt sortiment af både indkøbskurve, strandtasker, rejsetasker osv. Vi mener at lækre tasker til ethvert formål har en naturlig plads i vores shop, og har derfor valgt at tilbyde vore kunder et udbud af skønne farverige strandtasker og weekendtasker som kan indeholde alt det skønne udstyr til sol og sommer, som man også finder i shoppen. Reisenthel har gennem årene høstet mange anerkendende priser for deres lækre og innovative designs. Finder du en taske på Reisenthels hjemmeside, som du ønsker vi skal skaffe hjem til dig, så kontakt os endelig på info@smartsunwear.dk eller ring 29888228.

GrünBAG Hos Smartsunwear har vi fundet et fantastisk produkt. Vi er blevet forhandlere af de smukke tasker fra GrünBAG. Unika tasker lavet af genbrugsmaterialer i en kvalitet, så man ikke tror det kan være rigtigt. Taskerne fremstilles af bl.a. presenninger og sejl, som er kasseret af danske virksomheder på grund af fejltryk eller lignende - men det gør dem ikke mindre værdifulde for GrünBAG, snarere tværtimod. For hvert stykke anvendes på en anderledes og smuk måde - og derved skabes de unikke og meget flotte tasker i alle regnbuens farver. Hver gang GrünBAG sælger et produkt går materialeværdien ubeskåret til nødhjælpsorganisationen "Læger uden Grænser" . GrünBAG er danskejet og al design og produktion foregår i Danmark. Alle GrünBAG tasker er håndlavede og ikke to er helt ens. For os er taskerne intet mindre end en verdensnyhed. Spring på vognen og bliv den lykkelige ejer af en taske fra GrünBAG - en taske med holdninger bag. I kraft af materialevalget er taskerne utroligt slidstærke og kan anvendes uden nogen form for vedligeholdelse.

 
Snoozy  Snoozy er et familiefirma som har produceret tøj siden 1993, og i 2007 startede de med deres egen kollektion. Tøjet syes på Snoozys egen fabrik i Kina. Medarbejderes trivsel er højt prioriteret, og de arbejder under gode og ordnede forhold. Snoozy ønsker at deres tøj skal være bekvemt at have på, let at lege i og godt at røre sig i. Snoozy anvender oftest farverige mønstre med et barnligt udtryk, som gør at ungerne elsker tøjet. Der anvendes kun førsteklasses bomuld og uld. Tøjet produceres med respekt for naturen og for børnene som skal bære det. Gennem høj standard på vævning, strikning og farvning samt prøvevaskning kan Snoozy garantere gode farver. Alle hos Snoozy er dedikerede til at lave børnetøj af høj kvalitet. Det er med spænding og gode fornemmelser, at vi hos Smartsunwear byder velkommen til Snoozy børnetøj.

 


Reima er kendt for deres fantastiske kvalitet på overtøj, flyverdragter også videre. De seneste år er de kommet stærkt med også på solbeskyttelse. Reimas filosofi er at børn skal kunne bevæge sig og lege frit i alle situationer: solskin, sne og regn vandpytter, is, sand og mudder! Altid sikkert og behageligt. Reimas produkter er kendetegnet ved kvalitet, funktionalitet, sikkerhed og  pålidelighed samt innovative løsninger. Fra Reima har vi hos Smartsunwear.dk smarte, flotte og yderst anvendelige badesko med en god gummibund, som sikrer at barnets fødder ikke skades af det varme sand eller spidse og skarpe genstande. Vi har også en del solhatte i forskellige flotte farver som matcher de smarte heldragter med lange ærmer.


MALA
er stiftet af Anne porskær. Mala er dansk design i verdensklasse. Mala er meget populær og flot design. Mala samarbejder med Kræftens bekæmpelse om at informere danskerne gode solvaner. Solbeskyttelsestøjet fra MALA er standardiseret efter Australsk standard, hvilket vil sige, at når dit barn har tøjet på i solen, så svarer det til en beskyttelse med faktor 50+, altså fremragende beskyttelse. Printet på dragterne, er testet efter Europæisk Standard for tilladt indhold af blødgørere. Til uv tøjet fåes flotte legionærhatte i matchende farver, naturligvis også med UPF 50+ . Hos smartsunwear.dk har vi valgt også at forhandle andre af MALA´s lækre produkter bl.a. undertøj og leggings i en fantastisk øko-tex kvalitet.  Vi har valgt MALA som leverandør, da de har nogle supergode produkter, som både er dejlige at have på og smukke at se på. I 2011 er MALA blevet en del af Brands4kids.

Zunblock Er stiftet af 11 svenske kvinder, som alle er mødre. På et tidspunkt blev de trætte af at være bekymrede for om børnene var godt nok beskyttet mod solen med solcreme. Så de besluttede at gøre noget ved det, og det blev begyndelsen til Zunblock, som vi i dag kender for kvalitets uv badetøj, våddragtersolbriller og solhatte m.m. Tøjet fremstilles i Sydafrika og Zunblock garanterer at det ikke fremstilles af børnearbejdere og at tøjet er testet for sundhedsskadelige stoffer. Stilen er smart og cool surferlook.  I 2009 blev Zunblock uv tøj testet "bedst i test" af testfakta.se. I 2008 "Sehr gut" i tysk test. Zunblocks uv tøj er testet efter den nye strenge Uv standard 801, som ikke bare tester tøjet i tør tilstand men også i våd, vasket og brugt tilstand. Zunblock opfylder naturligvis kravene i.f.t. Uv standard 801.


Hos Smartsunwear.dk har vi valgt at forhandle Zunblock, fordi de har nogle rigtig gode produkter i flotte designs, og ikke mindst fordi børnene elsker at have dem på. Zunblock udvikler løbende nye produkter indenfor solbeskyttelse til børn og babyer. Senest har vi tilføjet deres svømmebleer til vores sortiment. Svømmebleerne er superflotte og seje - en rigtig sød lyserød model med skørt til pigerne og en fed navy med stjerner til drengene, samt turkis med grøn og stjerner. Allersenest har vi fået en rigtig god nyhed fra Zunblock til familiens yngste - en supersmart solskærm til barnevogn og klapvogn. Den monteres let og giver god skygge til barnet med UPF 50+. Kan justeres nemt i.f.t. om barnet har brug for megen eller lidt skygge, og når den ikke er i brug opbevares den i medfølgende taske og fylder meget lidt. Erstatter parasollen og de meget anvendte bleer, tørklæder og hvad man ellers finder på at bruge som solbeskyttelse og skygge. Zunblock er i en rivende udvikling og der kan indimellem være besvær med at klare den stadig større efterspørgsel efter deres produkter, hvilket kan betyde at vi af og til ikke er leveringsdygtige i alle størrelser og modeller. Såfremt der er noget du ønsker, men ikke finder så kontakt os endelig - så kan vi evt. reservere til dig, når det atter er på lager.

Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
American ExpressDankortEuroCard / MasterCardJCBMobilePay OnlinePayPalViaBillVisaVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside