Du er her: Skip Navigation LinksHjem \ Handelsbetingelser \ Levering Vis som: ListeGitter

Levering

FRAGT OG LEVERING Udskriv

Smartsunwear sender alle ordre med GLS

Fragtpriser med GLS 
DKK 29,00 (Pakkeshop)
DKK 29,00 (Levering til firma adresse)
DKK 41,00 (Levering privat adresse)

Ved køb over DKK 700,00 leveres fragtfrit


Vi har dag til dag levering. Så hvis du har bestilt inden kl. 13.00 kan du forvente at modtage dine varer dagen efter. Varer bestilt i weekenden afsendes mandag. Vi har lagerstyring, som gør at kun varer der er på lager kan bestilles. Hvis du har brug for levering dagen efter og ikke kan bestille inden kl. 13.00 så kontakt os på 29 888 228.

Du er altid velkommen til at sende os en forespørgsel info@smartsunwear.dk eller ringe 29888228, hvis der er noget du gerne vil have, som ikke er i shoppen - så forsøger vi at skaffe det til dig. 

Hos Smartsunwear.dk bestræber vi os på at levere bestilte varer dagen efter bestillingen. Det forudsætter naturligvis, at PostDanmark overholder dag-til-dag levering. Levering til Bornholm og visse småøer kan i nogle tilfælde vare 2 dage.  

Såfremt vi ikke er i stand til at levere indenfor ovenstående tidsfrister, vil du høre fra os pr. mail eller telefon.

Smartsunwear.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Smartsunwear.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til udland
Smartsunwear.dk sender også til Norge og Sverige og andre lande i Europa. Alle pakker sendes samme dag, hvis de bestilles inden 16.00. Varer bestilt i weekenden sendes mandag. Der er en forventet leveringstid på 2-3 dage til udlandet.Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
American ExpressDankortEuroCard / MasterCardJCBMobilePay OnlinePayPalViaBillVisaVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside